Det skall vara lusfyllt att träna

Känns det inte roligt, är risken stor att man lägger av. Och det är ju inte bra. För människan är byggd för rörelse och mår därför bäst när hon rör på sig. Det är en fullständig självklarhet för varje barn, men en bortglömd sanning för många vuxna. Till och med för många unga vuxna.

Målet – ett leende:)
Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål. Här finns inget målsnöre att spränga, inget nät att sätta bollen i och ingen motståndare att knäcka. Här är målet ett leende.Det är därför som Idrottsföreningen Friskis&Svettis bygger hela verksamheten på idén om att träning ska vara styrd av lusten.

Egen träningslokal med mjukt skonsamt golv
2008 invigde vi Vattenfabriken – vår nya träningslokal i Laholm. Kom och prova vårt mjuka och härliga golv, skonsamt för knä och leder. När du kommer till oss tas du emot av värden som hjälper dej tillrätta med jympakort, schema, etc. Har du frågor om träning och om våra pass kan du även prata med ledaren. Vi finns här för dig.
Här nedan presenterar vi våra intensiteter som vi kan erbjuda i höst.
Vi har något för alla – varmt välkommen.

På en timme får du allt!
Kondition, styrka och smidighet under ett och samma pass. Samt massor av bra musik. Att träna allsidigt har blivit allt viktigare i dagens samhälle, dels med tanke på att vardagen blivit så rörelsefattig men även för att tid är en bristvara för väldigt många människor, såväl unga som gamla.
Vill du har mer ork i vardagen? Kom till oss!
En timmes lönsamt kroppsarbete – till härlig musik!


Läs mer om våra olika intensiteter här